• Vend i përkryer për të qëndruar në Ulqin

  HOTEL LION

  Hotel "LION" është hotel i cili gjindet 7 kilometra nga Plazha e madhe.  Ne periferi të qytetit por në mes te zemrës së Plazhës së madhe, në vendin e quajtuar Shtoj, hoteli LION është zgjidhja juaj më e mire. Largimi nga qyteti do t ju ofrojë qetësinë për një pushim të vërtetë ..

  AKOMODIMI

  I ri, modern dhe sipas turistëve i orijentuar, hoteli "LION", përmban një ndër pikat me të rëndësishme sic janë akomodimi kvalitativ dhe shërbimi në nivel të duhur.  Akomodimi në hotelin "LION", është i organizuar në apartmane dhe dhoma të thjeshta ...

  PER AGJENCIA

  Ofrojmë shërbime të plota sic janë akomodimi, gjysëm pansioni dhe pansioni i plotë.

  Për informata më të hollësishme mund të na kontaktoni në numrat e telefonit ose në email, ku mund ti gjeni në faqen tonë tv kontaktit.

  ULQIN

  Ulqini është qytet i njohur me një numër të shumtë të plazheve që shtrihen në një sipërfaqe bregdetare prej 25 km. Shumë plazhe janë gurore por duhet të themi që Ulqini së pari është i njohur me dy plazhet e veta ranore dhe atë Plazhin e vogël dhe Plazhin e madh ...

  LOKACIONI

  GPS KOORDINATET

  41.897142, 19.320118

  Hotel Lion

  Gornji Stoj, 85360 Ulcinj

  Tel:+382 30 457 156 , Mob:+382 67 34 08 88 , Mob:+382 69 47 40 48

  Email: info@hotellion-ul.com Web: www.hotellion-ul.com