PER HOTELIN

Hotel "LION" është hotel i cili gjindet 7 kilometra nga Plazha e madhe. 
Ne periferi të qytetit por në mes te zemrës së Plazhës së madhe, në vendin e quajtuar Shtoj, hoteli LION është zgjidhja juaj më e mire. Largimi nga qyteti do t ju ofrojë qetësinë për një pushim të vërtetë, ndërsa afërsia e plazhave atraktive ndër të cilat mund të përmendim Copacabanen, por edhe plazhin Safari, ju japin mundësinë që sa më pak kohë të kaloni në rrugë në mes të guzhbave, e sa më tepër në plazhat e qytetit te Ulqinit. 

Hoteli "LION", është një ndër hotelet më të mire në Ulqin, i modernizuar, funkcional dhe mbi të gjitha i orijentuar në atë mënyrë që klijentëve të vet i ofron shërbimet cilësore që nevojiten për pushim të këndshëm. 

Hoteli mban kapacitetin e 100 terasave, restoranin rreth 40 vende, parkingun e vet për të gjithë turistët. Poashtu në kapacitetin e hotelit vlen të përmendet që disponon me rreth 85 shtretër në 30 dhoma.

Vend i përkryer për të qëndruar në Ulqin

HOTEL LION

Hotel "LION" është hotel i cili gjindet 7 kilometra nga Plazha e madhe.  Ne periferi të qytetit por në mes te zemrës së Plazhës së madhe, në vendin e quajtuar Shtoj, hoteli LION është zgjidhja juaj më e mire. Largimi nga qyteti do t ju ofrojë qetësinë për një pushim të vërtetë ..

AKOMODIMI

I ri, modern dhe sipas turistëve i orijentuar, hoteli "LION", përmban një ndër pikat me të rëndësishme sic janë akomodimi kvalitativ dhe shërbimi në nivel të duhur.  Akomodimi në hotelin "LION", është i organizuar në apartmane dhe dhoma të thjeshta ...

PER AGJENCIA

Ofrojmë shërbime të plota sic janë akomodimi, gjysëm pansioni dhe pansioni i plotë.

Për informata më të hollësishme mund të na kontaktoni në numrat e telefonit ose në email, ku mund ti gjeni në faqen tonë tv kontaktit.

ULQIN

Ulqini është qytet i njohur me një numër të shumtë të plazheve që shtrihen në një sipërfaqe bregdetare prej 25 km. Shumë plazhe janë gurore por duhet të themi që Ulqini së pari është i njohur me dy plazhet e veta ranore dhe atë Plazhin e vogël dhe Plazhin e madh ...

LOKACIONI

GPS KOORDINATET

41.897142, 19.320118

Hotel Lion

Gornji Stoj, 85360 Ulcinj

Tel:+382 30 457 156 , Mob:+382 67 34 08 88 , Mob:+382 69 47 40 48

Email: info@hotellion-ul.com Web: www.hotellion-ul.com