ULQINI

Ulqini është qytet i njohur me një numër të shumtë të plazheve që shtrihen në një sipërfaqe bregdetare prej 25 km. Shumë plazhe janë gurore por duhet të themi që Ulqini së pari është i njohur me dy plazhet e veta ranore dhe atë Plazhin e vogël dhe Plazhin e madh.

Plazhi i vogel gjendet në qendër të qytetit dhe është e gjatë rreth 400 m, ndërsa plazhi i madh i njohur ndryshe si Copacabana e Mediteranit është i gjatë rreth 12 km i përbërë nga rëra e butë dhe shëruese. Kjo plazhe shtrihet nga kepiiI Gjeranave deri tek lumi Buna. Rëra e kësaj plazhe shërben për kurimin e shumë sëmundjeve reumatike.

Duhet të themi që Ulqinin dhe njërezit e këtij qyteti mund ti njihni vetëm nëse qëndroni në këtë qytet ku do të vërtetoheni me thënjen që Kush njëherë e viziton këtë qytet do ti rikthehet përsëri.

Ulqini me të vërtet është qytet me kultura të ndryshme, ku mund të kaloni një kohë të mirë, të relaksoheni dhe të përjetoni shumë gjëra të tjera.

Vend i përkryer për të qëndruar në Ulqin

HOTEL LION

Hotel "LION" është hotel i cili gjindet 7 kilometra nga Plazha e madhe.  Ne periferi të qytetit por në mes te zemrës së Plazhës së madhe, në vendin e quajtuar Shtoj, hoteli LION është zgjidhja juaj më e mire. Largimi nga qyteti do t ju ofrojë qetësinë për një pushim të vërtetë ..

AKOMODIMI

I ri, modern dhe sipas turistëve i orijentuar, hoteli "LION", përmban një ndër pikat me të rëndësishme sic janë akomodimi kvalitativ dhe shërbimi në nivel të duhur.  Akomodimi në hotelin "LION", është i organizuar në apartmane dhe dhoma të thjeshta ...

PER AGJENCIA

Ofrojmë shërbime të plota sic janë akomodimi, gjysëm pansioni dhe pansioni i plotë.

Për informata më të hollësishme mund të na kontaktoni në numrat e telefonit ose në email, ku mund ti gjeni në faqen tonë tv kontaktit.

ULQIN

Ulqini është qytet i njohur me një numër të shumtë të plazheve që shtrihen në një sipërfaqe bregdetare prej 25 km. Shumë plazhe janë gurore por duhet të themi që Ulqini së pari është i njohur me dy plazhet e veta ranore dhe atë Plazhin e vogël dhe Plazhin e madh ...

LOKACIONI

GPS KOORDINATET

41.897142, 19.320118

Hotel Lion

Gornji Stoj, 85360 Ulcinj

Tel:+382 30 457 156 , Mob:+382 67 34 08 88 , Mob:+382 69 47 40 48

Email: info@hotellion-ul.com Web: www.hotellion-ul.com