SMJESTAJ

Nov, savremen i prema gostu orijentisan hotel kao sto je hotel "LION" u svom sadrzaju kao jednu od najbitnijih stavki ima udoban i kvalitetan smjestaj. U zelji da svojim buducim gostima pruzimo samo jednu alternativu, a to je da nam se opet vrate bez razmisljanja, u razvoju hotela upotrebljena je premisa da kvalitet daje udobnost i poseban uzitak.

Samim ulaskom u nas hotel osjeticete da je svaki dio hotela o posebno sobe tj apartmani podredjen gostu. 

Smjestaj je u hotelu "LION" organizovan u apartmanima i sobama. Moramo napomenuti da bez razlike u velicini sobe ili apartmana svaka soba tj apartman sadrze klima uredjaj, minibar, sat-tv i internet konekciju. 

Profil smjestaja je slijedeci:
* 3 partmana
* 9 soba sa francuskim lezajem
* 6 dvokrevetnih soba
* 6 soba sa francuskim i pomocnim lezajem
* 6 soba sa francuskim i 2 pomocna lezaja
 

Savrseno mjesto za vas odmor u Ulcinju

O HOTELU LION

Hotel "LION" je  hotel koji se nalazi na sedmom kilometru ulcinjske Velike plaze. Odvojen od grada ali smjesten u srcu Velike plaze u naselju Stoj hotel "LION" je pravo mjesto za Vas istinski odmor. Odvojenost od grada pruzice Vam potrebni mir za vas potpuni odmor ...

SMJESTAJ

Nov, savremen i prema gostu orijentisan hotel kao sto je hotel "LION" u svom sadrzaju kao jednu od najbitnijih stavki ima udoban i kvalitetan smjestaj. U zelji da svojim buducim gostima pruzimo samo jednu alternativu, a to je da nam se opet vrate bez razmisljanja, u razvoju hotela upotrebljena je premisa  ...

ZA AGENCIJE

Hotel Lion nudi kompletan servis: smjestaj, pansion ili polupansion, ala cart restoran ...

Za sve informacije mozete nam se obratiti telefonom ili mailom. kontakt informacije mozete pronaci na Kontakt stranici

ULCINJ

Ulcinj, najjuzniji grad na crnogorskom primorju po mnogo cemu ima razloga da u svom nazivu nosi epitet poseban. Grad je jos od davnina poznat jer su se na podrucju grada nebrojeno puta smenjivale kulture i narodi, a svi bi oni za sobom ostavljali neizbrisiv pecat ovom drevnom gradu, pecat koji se i danas vidi i osjeca. 

NASA LOKACIJA

GPS KOORDINATE

41.897142, 19.320118

Hotel Lion

Gornji Stoj, 85360 Ulcinj

Tel:+382 30 457 156 , Mob:+382 67 34 08 88 , Mob:+382 69 47 40 48

Email: info@hotellion-ul.com Web: www.hotellion-ul.com